LESAANBOD

Voor vragen over onze cursussen of welke groep geschikt is voor uzelf of uw zoon/dochter, stuur ons een e-mail of vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

5.png
5.png
3.png

PEUTERBALLET

3 - 4 jaar

Tijdens de cursus ADV/peuterballet kunnen kinderen vanaf 3 jaar kennis maken met ritme en beweging. Elke les duurt 45 minuten en de cursus wordt gegeven in drie blokken:

 

Blok 1: 6 oktober - 24 november 2021

Blok 2: 12 januari - 16 maart 2022

Blok 3: 23 maart eindvoorstelling

 

Wanneer uw kind de leeftijd van 4 jaar heeft bereikt en naar school gaat, kan het doorstromen naar de jazz/klassiek combi-les.

JAZZ/KLASSIEK COMBI

4 - 6 jaar

Tijdens de jazz/klassiek combi-les ligt de nadruk op het aanleren van de basis en techniek van klassiek ballet. Naast het aanleren van danstechnieken in de vorm van oefeningen, werken de kinderen aan dansen op hun favoriete hits. De jazz/klassiek combi-lessen zijn voor kinderen in de leeftijd van 4 - 6 jaar duren 45 minuten. De cursus bestaat uit 25 lessen met een December-stop in de drukke feestmaand.

JAZZ/STREETDANCE

Vanaf 7 jaar

Tijdens de cursus jazz/streetdance leren kinderen, jongeren en volwassenen de basistechnieken van ballet in de vorm van oefeningen en krijgen zij choreografiëen aangeleerd in diverse dansstijlen op muziek die zij leuk vinden! Van modern tot hip hop en van Broadway jazz tot Afrikaans. Onze docenten zijn gespecialiseerd in verschillende stijlen en vinden het leuk om leerlingen te laten kennis maken met verschillende danstechnieken en muzieksoorten. De lessen duren 45 of 60 minuten en zijn voor kinderen vanaf 7 jaar! De cursus bestaat uit 30 lessen.

4.png
6.png
Image by Leon Liu

KLASSIEK BALLET

Vanaf 8 jaar

Klassiek ballet is de basis van het dansen.Tijdens deze les ligt de nadruk op de houding, lenigheid en techniek. De klassieke balletlessen duren 45 of 60 minuten en zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. De cursus bestaat uit 30 lessen.

CLIPDANCE

Vanaf 11 jaar

Wil jij de originele choreografieën uit bekende videoclips of live-performances van bekende artiesten leren? Dan ben je bij deze cursus aan 't juiste adres. Elke week 60 minuten keihard werken met een vette choreo als resultaat. De cursus Clipdance bestaat ook uit 30 lessen van 60 minuten en is, gezien de moeilijkheidsgraad van veel clips, geschikt voor kids vanaf 11 jaar.

PRODUCTIEKLAS (MUSICAL)

Vanaf 8 jaar

Heb jij altijd al in een grote musicalproductie willen spelen, zingen en dansen? Wij brengen elk jaar een grote kinderproductie en een musicalproductie voor jongeren en volwassenen op de planken. Denk aan onze eigen versies van klassiekers,  maar ook musicalproducties gebaseerd op fantastische films en boeken als The Greatest Showman en Matilda.