top of page
Platte tekst toevoegen (Banner (liggend)) (70.08 x 25.8 cm).png

Scriptbewerking
Joëlle Elleswijk

Regie & choreografie
Shanna Elleswijk
Joëlle Elleswijk

Zang
Maartje Sparnaaij

 

Bezoekadres

Cultuurcentrum VU Griffioen

Nieuwe Universiteitsgebouw

De Boelelaan 1111

1081 HV Amsterdam

https://griffioen.vu.nl/

 

Bereikbaarheid
VU Griffioen bevindt zich in het Nieuwe Universiteitsgebouw op de VU-campus aan De Boelelaan 1111, 1081 HV in Amsterdam Zuid en is goed bereikbaar, zowel met de fiets en de auto als het openbaar vervoer. 


Fiets
Woon je in de buurt? Pak dan gerust de fiets naar Griffioen. Onder het NU-gebouw zit een fietsenstalling met ruimte voor wel 1600 fietsen!

Auto
VU Griffioen is ook met de auto erg goed te bereiken. Stel je navigatie adres in op: Van der Boechorststraat 5a, 1081 BT Amsterdam. Neem op de A10 de afslag s108 (VUmc) en volg de borden P3 VU Campus. 

Klik hier voor meer informatie over de parkeerlocaties en de parkeertarieven.

 

In het weekend is parkeren in de straten achter de VU gratis of goedkoper (€2,50 per uur) dan in de parkeergarages. Bij het Amsterdamse Bos kunt u in het weekend gratis parkeren (10 minuten lopen naar de Griffioen).

 

Openbaar vervoer
De VU ligt op een paar minuten loopafstand van Station Zuid. Er komen treinen vanuit allerlei richtingen langs het station. Daarnaast rijden verschillende trams en bussen in de buurt. Plan je reis gemakkelijk via 9292.

"The best night out ever!"


Je kunt maar één ding doen bij 'Finally': op je stoel staan en keihard meezingen en dansen! Wie wil dat niet?! Finally is gevuld met disco klassiekers als ‘It’s Rainin' Men’, ‘I Will Survive’, ‘I Love The Nightlife’, 'Boogie Wonderland en 'Go West', ongelooflijk fantasierijke en over-the-top kostuums, make-up en dansnummers die je non-stop vast te houden en energie te geven. En naast het show-spektakel gaat het over een diep, soms zelfs ontroerend verhaal over vriendschap en familie, met een boodschap van tolerantie en acceptatie voor LHBTIQ+, en buikpijn-van-het-lachen-en-tranen-over-je-wangen-humor. 

Ben jij niet vies van een goeie disco klassieker? Niet bang voor een hysterische glitteroutfit mèt boa? Kom dan zaterdag 20 mei of zondag 21 mei naar de gloednieuwe theaterzaal van VU Griffioen en vier dit feest met ons mee!

Voorstellingen:

Zaterdag 20 mei 2023 |  aanvang 19.30 uur

Zondag 21 mei 2023 | aanvang 15.00 uur

Kaarten kosten €15,00 per stuk (€16,50 aan de deur)!

 

In de zaal is er vrije plaatskeuze. De deuren van de zaal gaan 20 minuten voor aanvang van de voorstelling open. Bent u slecht ter been of mindervalide? Meld dit bij binnenkomst bij een VU-medewerker en zij begeleiden u graag naar uw zitplaats.

Kinderen zijn welkom bij de voorstelling, maar gezien de hilarische (maar soms wat pikante) humor, adviseren wij een minimum leeftijd van 9 jaar. 

Heeft u een vraag over de kaartverkoop of de voorstellingen? Mail uw vragen naar musicalstudioshannaelleswijk@gmail.com!

Meld je aan voor de introductie lessen ->

Introductieles:

Wil jij meedoen aan één van onze musicalproducties? Kom aan het begin van het seizoen meedoen met een introductieles.

Deelname aan de les is gratis! Het is wel verplicht je vooraf aan te melden via het contactformulier of door een e-mail te sturen.

Houd onze website in de gaten voor de introductielessen voor het theaterseizoen 2023/2024. 

Contactgegevens

arrow&v
arrow&v

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page