top of page
png_20220813_162052_0000.png
20220813_161829_0000.png

Scriptbewerking
Joëlle Elleswijk

Regie & choreografie
Shanna Elleswijk
Joëlle Elleswijk

Zang
Maartje Sparnaaij

De productieklas repeteert elke donderdagavond (m.u.v. de schoolvakanties) van 19.15 - 21.30 uur.

De musical zal medio april 2023 opgevoerd worden in het theater.

"The best night out ever!"


Ruim tien jaar geleden zagen wij voor 't eerst in Londen de musical 'Priscilla Queen of the Desert'. Jaren later mochten wij nog een keer genieten van deze heerlijke productie in Koninklijk Theater Carré. Sindsdien dromen wij ervan om onze eigen bewerking van de cultfilm uit de jaren '90 op het toneel te brengen. Waarom? Je kunt maar één ding doen bij Priscilla: op je stoel staan en keihard meezingen en dansen!

Zowel de film als de Broadway-musical zijn gevuld met disco klassiekers als ‘It’s Rainin' Men’, ‘I Will Survive’, ‘I Love The Nightlife’, 'Boogie Wonderland en 'Go West', ongelooflijk fantasierijke en over-the-top kostuums, make-up en dansnummers die je non-stop vast te houden en energie te geven. En naast het show-spektakel gaat het over een diep, soms zelfs ontroerend verhaal over vriendschap en familie, met een boodschap van tolerantie en acceptatie voor LHBTIQ+, en buikpijn-van-het-lachen-en-tranen-over-je-wangen-humor. 

Kortom, wij willen in april 2023 het grootste feest ooit in onze productie-carrière op de planken brengen: 'Finally'! 

Ben jij niet vies van een goeie disco klassieker? Niet bang voor een hysterische glitteroutfit mèt boa? Wil jij leren zingen en dansen (alle niveau's zijn welkom)? Heb jij stiekem al jaren acteer-ambities? Kom dan mee doen met onze introductieles (vanaf 13 jaar en ouder)! Een les waarin je kunt ervaren hoe 't is om een productie in te studeren. Niets moet, alles mag! Liever geen solo zingen? Geen probleem! Twee linkervoeten als het op dansen aan komt? Wij denken graag met je mee wat wel mogelijk is. Heb je na de introductieles de smaak te pakken en wil je echt gaan voor een grote rol in de productie? Geef je na afloop van de les dan op voor de auditie-workshops en ontvang het auditie-materiaal per mail.

Meld je aan voor de introductie lessen ->

Introductieles:

Donderdag 8 september 2022

19.15 - 21.15 uur

Brede school (ingang gymzaal)

Deelname aan de les is gratis! Het is wel verplicht je vooraf aan te melden via het contactformulier of door een e-mail te sturen.

Contactgegevens

arrow&v
arrow&v

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page