top of page
The Lion King (1189 x 841 mm).png

Script & productie
Joëlle Elleswijk

Regie & choreografie
Shanna Elleswijk

Zang
Maartje Sparnaaij
 

Voorstellingsdata

24 en 25 mei 2025


Bezoekadres

Cultuurcentrum VU Griffioen

Nieuwe Universiteitsgebouw

De Boelelaan 1111

1081 HV Amsterdam

https://griffioen.vu.nl/

 

Bereikbaarheid
VU Griffioen bevindt zich in het Nieuwe Universiteitsgebouw op de VU-campus aan De Boelelaan 1111, 1081 HV in Amsterdam Zuid en is goed bereikbaar, zowel met de fiets en de auto als het openbaar vervoer. 


Fiets
Woon je in de buurt? Pak dan gerust de fiets naar Griffioen. Onder het NU-gebouw zit een fietsenstalling met ruimte voor wel 1600 fietsen!

Auto
VU Griffioen is ook met de auto erg goed te bereiken. Stel je navigatie adres in op: Van der Boechorststraat 5a, 1081 BT Amsterdam. Neem op de A10 de afslag s108 (VUmc) en volg de borden P3 VU Campus. 

Klik hier voor meer informatie over de parkeerlocaties en de parkeertarieven.

 

In het weekend is parkeren in de straten achter de VU gratis of goedkoper (€2,80 per uur) dan in de parkeergarages. Bij het Amsterdamse Bos kunt u op zaterdagavond en zondag gratis parkeren (10 minuten lopen naar de Griffioen).

 

Openbaar vervoer
De VU ligt op een paar minuten loopafstand van Station Zuid. Er komen treinen vanuit allerlei richtingen langs het station. Daarnaast rijden verschillende trams en bussen in de buurt. Plan je reis gemakkelijk via 9292.

Wij zijn trots om onze 20ste musicalproductie aan te kondigen: 'Hakuna Matata'! Een magisch verhaal over de koning van de Afrikaanse savanne, geïnspireerd door de geliefde animatiefilm 'De Leeuwenkoning'. Beleef een prachtig avontuur vol vriendschap en liefde in het dierenrijk, met adembenemende dans, schitterende muziek, fantastische kostuums en een flinke dosis humor.

Doe mee aan deze bijzondere jubileumproductie!

Wil jij deel uitmaken van dit onvergetelijke spektakel? We nodigen enthousiastelingen vanaf 8 jaar uit om mee te doen. Deelname is mogelijk na een succesvolle auditie, dus grijp je kans en geef je nu op voor de auditie-workshops op 12 september 2024.

  • Leeftijdsgroepen:

    • 8 - 12 jaar: donderdagmiddag 16.30 - 18.00 uur

    • 13+ jaar: donderdagavond 19.15 - 21.00 uur

  • Locatie repetities: Brede School in Uithoorn (m.u.v. de schoolvakanties)

  • Voorstellingen: 24 en 25 mei 2025 in VU Griffioen
     

Laat je talent zien en word onderdeel van een betoverend verhaal dat het publiek zal raken en vermaken. Meld je via ons aanmeldformulier* aan voor de auditie-workshop op donderdag 12 september of neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij kijken ernaar uit om je te zien schitteren op het podium!

* De aanmelding is pas definitief na een succesvolle auditie. Wij hebben plek voor maximaal 30 kinderen/jongeren/volwassenen in deze productie. Wanneer je niet wordt aangenomen voor de productie, vernietigen wij het aanmeldformulier en de betalingsverplichting.

The Lion King.png

Meld je aan voor de introductie lessen ->

Introductieles:

Wil jij meedoen aan onze 20ste musicalproductie 'Hakuna Matata'? Kom aan het begin van het seizoen meedoen met de auditie-workshop en ervaar hoe 't is om deel te nemen aan de productieklas.

Deelname aan de les is gratis! Het is wel verplicht je vooraf aan te melden via het contactformulier of door een e-mail te sturen.

De auditie-workshops voor het nieuwe theaterseizoen 2024/2025 vinden plaats op donderdag 12 september 2024.

16.30 - 18.00 uur 8 - 12 jaar

19.15 - 21.00 uur >13 jaar 

Contactgegevens

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page