top of page
Facebook bericht Wicked_edited.jpg

Script
Joëlle Elleswijk

Regie & choreografie
Shanna Elleswijk
Joëlle Elleswijk

Zang
Maartje Sparnaaij

 

Voorstellingsdata:

25 mei 2024


Bezoekadres

Cultuurcentrum VU Griffioen

Nieuwe Universiteitsgebouw

De Boelelaan 1111

1081 HV Amsterdam

https://griffioen.vu.nl/

 

Bereikbaarheid
VU Griffioen bevindt zich in het Nieuwe Universiteitsgebouw op de VU-campus aan De Boelelaan 1111, 1081 HV in Amsterdam Zuid en is goed bereikbaar, zowel met de fiets en de auto als het openbaar vervoer. 


Fiets
Woon je in de buurt? Pak dan gerust de fiets naar Griffioen. Onder het NU-gebouw zit een fietsenstalling met ruimte voor wel 1600 fietsen!

Auto
VU Griffioen is ook met de auto erg goed te bereiken. Stel je navigatie adres in op: Van der Boechorststraat 5a, 1081 BT Amsterdam. Neem op de A10 de afslag s108 (VUmc) en volg de borden P3 VU Campus. 

Klik hier voor meer informatie over de parkeerlocaties en de parkeertarieven.

 

In het weekend is parkeren in de straten achter de VU gratis of goedkoper (€2,50 per uur) dan in de parkeergarages. Bij het Amsterdamse Bos kunt u in het weekend gratis parkeren (10 minuten lopen naar de Griffioen).

 

Openbaar vervoer
De VU ligt op een paar minuten loopafstand van Station Zuid. Er komen treinen vanuit allerlei richtingen langs het station. Daarnaast rijden verschillende trams en bussen in de buurt. Plan je reis gemakkelijk via 9292.

Onze musical-interpretatie van de beroemde roman Wicked: The Life and Times of the Wicked Witch of the West geschreven door Gregory Maguire en over de belevenissen van twee jonge heksen, die respectievelijk de Goede Heks van het Noorden en de Boze Heks van het Westen zullen worden. Het verhaal speelt zich af vóór het het verhaal van De Tovenaar van Oz begint.

Een sprookjesachtige musical waarin niets is wat het lijkt en waarin vriendschap, eigenzinnigheid en oprechtheid weten te overwinnen. Ga mee naar de wereld van Oz en volg de jonge heksen op de universiteit Shiz en zie hoe zij transformeren tot de beroemde heksen uit de verhalen, musicals en films. Een meeslepend en onvergetelijk verhaal dat je gedachten over Oz en zijn bewoners voor altijd zal veranderen. Durf jij mee op reis naar de andere zijde van de regenboog?

Bestel je kaarten vanaf 28 maart 2024 via dit formulier!

Ontwerp zonder titel (3).png

Meld je aan voor de introductie lessen ->

Introductieles:

Wil jij meedoen aan één van onze musicalproducties? Kom aan het begin van het seizoen meedoen met een introductieles.

Deelname aan de les is gratis! Het is wel verplicht je vooraf aan te melden via het contactformulier of door een e-mail te sturen.

De auditie-workshops voor het nieuwe theaterseizoen 2023/2024 vinden plaats op donderdag 14 september 2023.

Contactgegevens

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page