top of page
Op zoek naar (1620 x 420 mm).png

Scriptbewerking
Joëlle Elleswijk

Regie & choreografie
Shanna Elleswijk
Joëlle Elleswijk

Zang
Maartje Sparnaaij

De productieklas repeteert elke donderdagmiddag (m.u.v. de schoolvakanties) van 16.30 - 18.00 uur.

 

"Over de jongen die niet wilde opgroeien.."

Wie kent het beroemde verhaal van de Schotse schrijver J.M. Barrie niet over de avonturen van Peter Pan? De jongen die de kinderen Wendy, Michiel en Jan Schat meeneemt naar Nooitgedachtland. Avonturen vol piraten, schurken, zeemeerminnen, indianen en elfjes. In juni 2024 brengen wij een eigen musicalversie van het beroemde verhaal van Barrie op de planken! Vol met prachtige kostuums, mooie liedjes en geweldige choreografieën.

Wil jij graag mee zingen, dansen en spelen in een echte musical? Kom mee doen met de auditie-workshops op donderdag 14 september (16.00 - 17.30 uur)! Een leuke les om te ervaren hoe 't is om bij ons een musical in te studeren. Je krijgt zangles en dansles en ondertussen kijken de docenten al stiekem wie welke rol zou kunnen spelen en hoe de groep met elkaar klinkt.

Aanmelden voor de auditie-workshop kan hier. Je aanmelding is pas definitief als je bent aangenomen voor de productie. Is dat niet het geval, zullen wij je aanmelding ongeldig verklaren.

* Bij < 20 aanmeldingen voor deze productie is het voor ons financieel niet haalbaar om de kindercast een eigen musical te laten spelen. In dat geval mag de kindercast mee spelen in het ensemble van onze grote (jongeren/volwassen) productie 'De Boze Hekst van het Westen'. Wij gaan ervanuit dat we weer een geweldige cast kunnen samenstellen, maar indien wij onvoldoende aanmeldingen hebben worden auditanten daar vóór 14 september over geïnformeerd.

 

Op zoek naar (Instagram Story) (Instagram-bericht (Vierkant)) (1).png

Meld je aan voor de introductie les ->

Introductieles:

Donderdag 14 september 2023

16.30 - 18.00 uur

Brede school (ingang gymzaal)

Deelname aan de les is gratis! Het is wel verplicht je vooraf aan te melden via het contactformulier of door een e-mail te sturen.

Contactgegevens

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page